• Novinky

            • Zápis do prvého ročníka

            • Vážení rodičia,

               zapísať dieťa do našej školy môžete

              Dovoľujeme si Vás upozorniť, že na podaniach týkajúcich sa výchovy a vzdelávania, o ktorých sa rozhoduje v správnom konaní, sa vyžaduje podpis oboch zákonných zástupcov dieťaťa.

              Zákonní zástupcovia sa môžu dohodnúť, že písomnosti podpisuje iba jeden zákonný zástupca a rozhodnutia sa doručujú iba jednému zákonnému zástupcovi, ak písomné vyhlásenie o tejto skutočnosti doručia riaditeľovi školy. Vzor vyhlásenia nájdete TU.

              Ak zadováženie súhlasu/podpisu druhého zákonného zástupcu je spojené s ťažko prekonateľnou prekážkou, vec neznesie odklad a podpísanie písomnosti len jedným zákonným zástupcom je v najlepšom záujme dieťaťa, je možné o tejto skutočnosti podať Čestné vyhlásenie zákonného zástupcu.

              Vážime si, že ste si vybrali našu školu a tešíme sa na budúcu spoluprácu!

               

              Ak ešte stále nie ste rozhodnutí, pozrite si:

              - video, ktoré pripravili budúce prvácke p. učiteľky,

              - ako sa naši prváci učia cudzie jazyky,

              - video o pani učiteľkách,

              - o aktivitách na našej škole.

            • Jarné vzdelávanie

            • Jarné prázdniny - žiaci oddychujú a učitelia si sadli do lavíc 😁.

              Už druhý deň sa naši pedagógovia zúčastňujú inovačného vzdelávania s názvom Klíma triedy - dôvera, bezpečie a prijatie všetkých bez rozdielu.

              Cieľom je prehĺbiť, rozšíriť a inovovať kompetencie pedagógov zamerané na klímu skupiny, ktorej základom je dôvera, bezpečie a prijatie všetkých bez rozdielu. Pani Mgr. Tatiana Baginová z NIVaM-u v Trenčíne našim učiteľom, asistentom učiteľa a vychovávateľom prednáša o prostredí a atmosfére v školskej triede ako sociálnej skupine, o tom, že spolutvorcami klímy v triede nie sú len žiaci, ale aj učitelia či rodičia. Okrem diagnostiky klímy sa dozvieme aj to, ako nielen vytvoriť pozitívne vzťahy v triede a skupine, ale ich aj udržať a prehĺbiť.

              Vzdelávanie postupne absolvujú takmer všetci pedagogickí zamestnanci - učitelia, asistenti a p. vychovávateľky. Veríme, že aj keď naša škola poskytuje žiakom bezpečné a akceptujúce prostredie, vzdelávanie na túto tému nás posunie o ďalší kúsok vpred. 

              Ďalšie fotografie nájdete TU

            • Štvrtáci o dospievaní

            • Štvrtáci  privítali p. Malatincovú, ktorá si pre nich pripravila zaujímavú prednášku. Priblížila im témy ako napr. fyzické zmeny v období dospievania, potreba zvýšenej hygieny v tomto období, rozdiely vo vývine chlapcov a dievčat v období dospievania. 

              Soňa Bistová,  Monika Giláňová​

              Ďalšie fotografie nájdete TU

            • Basa pochovaná, začína pôst ...


            • Dnes sme mali v škole FAŠIANGOVÝ DEŇ - v triedach sa rozprávalo o humore ako životnej zručnosti, vyrábali sa masky, štvrtáci "fašangovali" v sprievode po triedach, z "vyfašangovaného" siedmaci ukuchtili vajčenicu so slaninou a klobásou, narobili jednohubky na ochutnávku, každý dostal šišku od p. kuchárok. Na záver sme pochovali basu a od zajtra sa postíme 🥴

              Ďakujeme všetkým, kto sa akýmkoľvek spôsobom zapojil! 

              Ďalšie fotografie nájdete TU

            • Hrdá triedna ...

            • Je úžasné mať v triede deti, ktoré sú skvelé a ochotné urobiť niečo navyše. Opäť môžeme oslavovať. Marek z 8.A sa v CELOSLOVENSKOM kole súťaže Expert geniality show v kategóriách Tajomstvá prírody a Do you speak english? umiestnil v oboch na 1. mieste.

              A aby toho nebolo málo, tak nedávno si vybojoval 1. miesto v okresnom kole biologickej olympiády a pridala sa k nemu aj Alica Gocníková, ktorá v biologickej olympiáde získala 2. miesto. 

              Ste skvelí, ďakujeme vám za perfektnú reprezentáciu školy!

              Zuzana Murgašová, hrdá tr. učiteľka 

            • Ako sa nám žije...

            • Žiačky 8.B sa zúčastnili literárnej sútaže "Ako sa nám žije...", ktorú vyhlásilo CVČ v Žiari nad Hronom. Svojimi prácami vyjadrili svoje názory na veľmi aktuálnu tému ľudských práv a slobôd, vďaka čomu si obe vyslúžili výnimočné 1. miesto.

              Slávke a Saskii srdečne gratulujeme!

              Pani učiteľka a my všetci sme na Vás veľmi hrdí! 💙

            • Welcome to our restaurant!

            • Štvrtáci sa úspešne popasovali s výzvou návštevy reštaurácie s anglickou konverzáciou.
              Dokážu si vybrať, objednať a konverzovať. Už len navštíviť krajinu, v ktorej potvrdia svoje jazykové schopnosti.
              Enjoy your meal!🍕🍕🍕Štvrtáci sa úspešne popasovali s výzvou návštevy reštaurácie s anglickou konverzáciou. Dokážu si vybrať, objednať a konverzovať. Už len navštíviť krajinu, v ktorej potvrdia svoje jazykové schopnosti. Enjoy your meal!🍕🍕🍕

            • FAŠIANGOVÝ DEŇ

            • Milí žiaci!

              V utorok 21.02.2023 bude v našej škole FAŠIANGOVÝ DEŇ. Čo to pre Vás znamená?

              V tento deň môžete prísť do školy zaujímavo - netradične - veselo - karnevalovo - vtipne oblečení.

              Tešíme sa na Vás, bude zábava!!